KBO H.Hart

Altijd al eens naar het concert van André Rieu willen gaan maar om de een of andere reden is het er niet van gekomen? Nu zou het kunnen, niet naar het Vrijthof in Maastricht maar hetzelfde concert op het grote filmdoek in de bioscoop.

Andre Rieu: Shall we Dance?

Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen en wordt verrast met een exclusief interview met André. Dit is een feest dat je niet wilt missen! Bereid je voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

ZONDAG  28  JULI  2019  OM  15.30 UUR

Heeft de K.BO. H. Hart een filmzaal bij Luxor in Reuver gereserveerd. Voor € 15,00, inclusief een kopje koffie, kunt U genieten van dit concert. U ziet véél meer dan als U op het Vrijthof zou zitten.

U kunt alleen kaarten kopen voor deze filmmiddag op:

vrijdag 3 mei 2019 bij De Gastronoom  tussen 17.30 en 18.00.

LAAT DEZE KANS NIET VOORBIJ GAAN!