JAARLIJKSE   ALGEMENE   LEDENVERGADERING

Algemene ledenvergadering dinsdag 12 maart 2019.

Na de opening door de voorzitter werd de agenda afgewerkt. De notulen van de ledenvergadering van 20-03-2018, het jaarverslag 2018 van de secretaris, het financieel jaarverslag 2018 van de penningmeester werden beiden door de vergadering goedgekeurd. Ook deed de kascontrolecommissie verslag van haar bevindingen. Alle stukken waren gecontroleerd en er waren geen onregelmatigheden geconstateerd. De commissie stelde dan ook voor om de penningmeester en het bestuur décharge te verlenen. Met deze verklaring van de kascontrolecommissie kon de vergadering het bestuur décharge verlenen voor het gevoerde beleid in 2018. Met doet dat met een applaus.  Na de verkiezing van een nieuwe kascontrole-commissie werd door de penningmeester de begroting 2019 gepresenteerd welke ook door de vergadering werd goedgekeurd. Ook werd de contributie voor 2020 vastgesteld.

De aftredende bestuursleden Annelies Holtman en Gonnie Franssen werden weer voor 4 jaar herkozen, tevens werd het door het bestuur voorgedragen nieuwe bestuurslid Ans Verbeten gekozen. Na de rondvraag waarvan geen gebruik werd gemaakt door de 54 aanwezigen en de pauze met koffie/thee en vlaai werden nog 4 rondes gekiend.