SPONSORKLIKS

Beste KBO lid,

Help ons aan meer inkomsten.
Zoals jullie misschien weten is KBO Tegelen aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je sushi of een pizza wilt laten bezorgen. Via Thuisbezorgd levert elke bestelling de verenigingskas geld op.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens KBO Tegelen

Klik hier voor onze pagina op SponsorKliks.