ACTIVITEITEN  PAAS-   EN  KERSTVIERING

Maandag 18 april 2022   Paasviering  ( 2e Paasdag).

Hiervoor waren er 60 aanmeldingen. De paasviering werd  geopend door de voorzitter. Nadat er wat problemen met de geluidsinstallatie waren opgelost zorgde Annelies voor een mooi paasverhaal. Hierna werden samen met pastoor de overleden leden van de laatste 2 jaar herdacht door voor iedere overledene een kaarsje aan te steken, waarna ook door pastoor nog een gedicht werd voorgelezen.

En toen was er de goed verzorgde paasbrunch. Deze was zeer uitgebreid en er werd ook echt van genoten. Na de brunch kon men gaan genieten van de zanggroep de Oldtimers met een zeer gevarieerd repertoire, vele teksten waren bewerkt door een van de leden van de zanggroep. Enkele actuele onderwerpen werden bezongen o.a. een lied over de smartphone en een ander over de E-bike, Het was echt een gezellige middag. Na het dankwoord van de voorzitter waarna hij de aanwezigen nog wees op de volgende activiteiten o.a  moederdag-kienen, reis naar Kevelaer en muziekmiddag werd deze sfeervolle en gezellige middag besloten.

Zondag 22 december 2019   Kerstviering

Deze kerstviering werd geopend door de voorzitter, waarna Annelies met een mooi kerstverhaal en daar tussendoor wat populaire kerstliederen verder ging.

Hierna was er tijd om te gaan genieten van de door Partycentrum Zaelke gepresenteerde koffietafel, te beginnen met een heerlijke kop soep en een lekker warm pasteitje.Daarna volgde de traditionele koffietafel met verschillende soorten broodjes en beleg. Bij het begin van de koffietafel werden de aanwezigen verrast met de komst van mijnheer pastoor, die ook deelnam aan de koffietafel en een woordje sprak tot de aanwezigen. Het programma van deze middag werd voortgezet met een concert van Gospelkoor  “Spirit of Love”, uit Tegelen, dat zeer goed in de smaak viel. Het was een sfeervolle en gezellige K.B.O.-dag met 77 aanwezigen.

Maandag 22 april 2019   Paasviering  ( 2e Paasdag).

Deze paasviering werd na het openingswoord van de voorzitter begonnen met een Paasverhaal door Annelies, hierbij werden ook de K.B.O.-leden die in het afgelopen jaar zijn overleden herdacht bij het noemen van de namen werd er een lichtje ontstoken, de sfeervolle teksten werden afgewisseld met mooie muziek.

Hierna kon begonnen worden aan de prima verzorgde paasbrunch, ook werd er nog een kleine tombola gehouden met genummerde paaseieren als lot.

Het derde en laatste gedeelte van de paasviering werd opgeluisterd met Limburgse liedjes vertolkt door “Theo en Vrunj” onder het motto ”Oppe Koffie Komme”. Op deze sfeervolle en zeer gezellige middag waren 53 leden aanwezig.