LID   WORDEN

Onze K.B.O. afdeling is een actieve organisatie voor jongere en oudere senioren van deze tijd. Hierbij geven wij enige uitleg over het doen en laten en de mogelijkheid om lid te worden. Wij zijn een actieve organisatie voor jongere en oudere senioren van deze tijd. Bij de een zal het een verrassing zijn: “Ben ik al zo oud dat ik lid kan worden van de K.B.O. ”...

Wij horen het u al zeggen: “Daar ben ik, of zijn wij, nog veel te jong voor, of  “We voelen er ons nog veel te jong voor”. Dat kan dan inderdaad zo zijn, en hoe jong je ook bent of hoe jong je je ook voelt, uiteindelijk is K.B.O. Tegelen St. Martinus/St. Joseph ook voor u de club van de toekomst, met toekomst ook voor u!  Wordt dus ook lid van onze K.B.O.

Helaas is het imago van een K.B.O. niet zo goed; te oubollig, te stoffig. We zijn volgens sommigen niet hip genoeg. Dat is ontzettend jammer want de K.B.O. Tegelen St. Martinus/St. Joseph geeft mensen al vanaf 50 jaar de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Talloze activiteiten het hele jaar door zorgen ervoor dat u zich snel thuis zult voelen.

Wij willen dan ook iedereen, met de leeftijd van ten minste 50 jaar maar die nog geen lid is van onze K.B.O., via deze weg informeren en benaderen. Wij timmeren al enkele jaren keihard aan de weg om onze activiteiten meer onder de bevolking van Tegelen en daarbuiten onder de aandacht te brengen.

We organiseren héél veel aantrekkelijke activiteiten voor alle ouderen! Zeker ook voor de jongere oudere onder ons. Zomaar een greep uit onze K.B.O.-activiteiten voor 2021:

Muziekmiddag met Joekskoeër Toujours

Dagreis naar Kevelaer

Midzomer Barbecue

Themamiddagen

Samen uit eten

Huifkartocht

Uitstapje naar Museum Terug in de Tijd

Oktoberfeest

Kerstmarkt in Oberhausen

Kerstviering met de Tegelse Hofzangers

Een groot aantal van onze activiteiten vinden plaats op dinsdagmiddag in Partycentrum Zaelke op de Ariënsstraat.

Nadere informatie over onze activiteiten staat uitvoering vermeld onder:  PROGRAMMA  2021

Enkele redenen om lid te worden

• Als lid van de K.B.O. ontvangt u 10 keer per jaar het gratis ”KBO-PCOB magazine”, waarin veel interessante informatie wordt gegeven over zaken die ouderen aangaan en waarin u de activiteiten van onze K.B.O. kunt volgen.
  • Hulp bij belastingaangifte, gebruik van ouderenadvisering
  • Advies van service- en juristentelefoon.
  • Profiteren van exclusieve kortingen en ledenvoordeel via de website: KBO-PCOB Ledenvoordeel.nl
  • Deelname aan activiteiten van de K.B.O.‐afdeling St. Martinus/St. Joseph.
  • Ontmoeten van nieuwe en bekende mensen.

En wat kost u dit alles?

Bij de afdeling Tegelen St. Martinus/ St. Joseph betaalt u als lid € 25,00 voor het kalenderjaar 2021. Bij een tussentijdse aanmelding wordt een aangepast tarief berekend. K.B.O. Tegelen, een club met toekomst, ook voor u!

Is uw interesse gewekt?  Mochten er verder nog vragen zijn of wilt u graag lid worden neem dan contact op met Annelies Holtman  Tel. nr.: 373 48 46 of 06 - 108 708 26

Bedankt voor uw aandacht. Wij hopen dat wij u binnenkort als lid mogen verwelkomen!

Wilt u graag lid worden van de K.B.O. St. Martinus / St. Joseph dan kunt u het:

AANMELDINGSFORMULIER/DOORLOPENDE MACHTIGING

invullen en versturen c.q. inleveren bij een der bestuursleden.