SAMEN   ”UIT”  ETEN

Dinsdag 22-09-2020   Barbecuemiddag

Op deze middag hielden wij onze uitgestelde BBQ. Het personeel van ’t Zaelke had alles prima verzorgd.  We kregen 3 stukjes vlees, diverse soorten saus, 4 soorten salades en stokbrood met smeersels. Er waren 38 K.B.O.-leden aanwezig. Na de opening met natuurlijk “Os K.B.O.-lied” en een woordje van de voorzitter kon men beginnen met het eerste stukje vlees nl. kipsaté. Tijdens de BBQ werden foto’s  gepresenteerd welke zijn gemaakt in 2019 en in 2020 bij de diverse activiteiten. Ook werd een filmpje gedraaid van het ziekenhuis in Tegelen en de afbraak. Het was een weer gezellige middag. Bij het slotwoord door de voorzitter werd nog aandacht gevraagd voor de inloopmiddagen welke beginnen op 5 oktober om 14.00 uur met Koersbal, en verschillende gezelschapsspelen.

Vijdag 14-02-2020   Etentje bij Rach.

Om 17.00 waren 29 K.B.O.'ers bij brasserie Rach aanwezig om eens lekker en gezellig met elkaar te eten. In de vorm van een buffet werden er verschillende gerechten geserveerd met een dessertbuffet als afsluiting. Het was weer een gezellige bijeenkomst van onze K.B.O.-leden. Om 19.45 uur ging iedereen voldaan huiswaarts.

Vrijdag 11 oktober 2019     El Torro.

De dames van de eet club hadden weer een etentje georganiseerd bij restaurant El Torro, er waren 25 K.B.O.-leden die op deze avond gezellig en lekker hebben gegeten.

Dinsdag 13 augustus 2019   Midzomer BBQ.

Op deze dinsdag was onze K.B.O.-afdeling weer te gast bij de Broederschap St.Martinus, 51 K.B.O.-ers waren samen gekomen om te genieten van  een heerlijke BBQ.

Ook was er gelegenheid om te laten zien of je kon schieten met de windbuks. Er waren verscheidene mannen maar ook vrouwen die hieraan meededen. Uit diverse reacties bleek dat dit ook weer een zeer geslaagde middag was.

Vrijdag 15 februari 2019       Rose Garden

Op deze vrijdagavond waren er 43 belangstellenden om weer eens lekker samen te eten. Het  personeel van Rose Garden had weer voor een voortreffelijk buffet gezorgd. Onder het eten werd er gezellig gekeuveld. Het was weer een zeer goed geslaagde avond.